Meld u nu aan voor 15 mei!

13-04-2017

 

Op 15 mei (start 16.30 uur) organiseert bind! een bezoek aan een van haar founders, De Groenmakers en wordt u tevens uitgenodigd om de theatervoorstelling ‘Van zessen klaar’ bij te wonen.


Het programma start met het bezoek aan De Groenmakers (Ambachtstraat 15, Doetinchem), waar directeur Jan van Ulst een kijkje in de keuken geeft. Aansluitend speelt de theatergroep van Laborijn, bestaande uit mensen met een bijstandsuitkering en een WSW-dienstverband, de voorstelling 'Van zessen klaar' (in het werktheater van Laborijn dat grenst aan De Groenmakers). Na de voorstelling is er de gelegenheid om, onder het genot van een hapje en een drankje, na te praten. De bijeenkomst is bedoeld voor partners en founders, hun relaties en belangstellenden voor bind!
Aanmelden?  Klik hier.

 

De Groenmakers
De Groenmakers is volledig gespecialiseerd in groenonderhoud van uiteenlopende buitenruimtes, van groot tot klein. Vanuit Doetinchem verzorgen zij het park-, terrein- en grasonderhoud voor een breed scala aan klanten. De Groenmakers heeft goed opgeleide mensen, waarvan een deel enige afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Binnen het bedrijf bewijzen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt dat zij met hun beperkingen, maar vooral met hun mogelijkheden meer in hun mars hebben dan zij misschien zelf ooit gedacht hadden.
Als founder van bind! geeft De Groenmakers op 15 mei graag een kijkje in de keuken. Directeur Jan van Ulst zal een rondleiding verzorgen.

 

Aansluitend, om 17.45 uur, vindt één deur verder (in het werktheater van Laborijn) de theatervoorstelling 'Van zessen klaar' plaats.

 

Van zessen klaar
Van zessen klaar is een voorstelling die gaat over werk en wat er met je gebeurt als je lang werkloos bent of werkt met een beperking. 
Over marktwaarde en eigenwaarde. Die laat zien wat werk (en werkloosheid) met mensen doet. Wie deze mensen zijn en wat ze elke dag opnieuw motiveert. De voorstelling wordt gespeeld door theatergroep Laborijn, een gezelschap dat bestaat uit mensen met een bijstandsuitkering en een WSW-dienstverband.

Een impressie van de voorstelling kunt u hier alvast bekijken

 

Uitreiking PSO 30+ certificaat door staatssecretaris Klijnsma
Na de voorstelling, rond 19.00 uur, staat er een buffet voor u klaar. De avond wordt afgesloten door de uitreiking van het PSO 30+ certificaat aan De Groenmakers door staatssecretaris Jetta Klijnsma (klik hier voor meer informatie).

 

Aanmelden
Zet 15 mei alvast in uw agenda en vergeet niet om u aan te melden, dat kan door hier te klikken.
Graag ontvangen we uw aanmelding uiterlijk 11 mei 2017. (Er is plaats voor maximaal 50 personen).

 

Terug