Remko ten Brinke nieuwe projectmanager bind!

07-09-2017

 

Remko ten Brinke nieuwe projectmanager bind!

bind! heeft een nieuwe projectmanager, Remko ten Brinke (41 jaar). Hij is marketingstrateeg en werkt op verschillende fronten aan een betere profilering van de Achterhoek. Hij vertelt over zichzelf, zijn motivatie en de doelstellingen van bind!

 

Welke binding heb je met de Achterhoek?
"Als echte Achterhoeker ben ik zeer begaan met de toekomst van onze prachtige regio. Ik ben geboren en opgegroeid in Varsseveld. Na mijn studie in Rotterdam ben ik via Arnhem weer teruggekomen in de regio. Ik woon nu alweer elf jaar met veel plezier in Doetinchem, samen met mijn vrouw en twee kinderen. In toeristisch opzicht promoot ik de Achterhoek en ik ben communicatiestrateeg voor SmartHub Achterhoek, waar we onze smart industry regio met een groot aanbod van stages, afstudeeropdrachten en startersfuncties promoten onder jonge talenten in binnen- en buitenland. Vrijwilligerswerk doe ik als jeugdtrainer bij voetbalclub DZC ’68 en als bestuurslid bij de voetbalacademie van De Graafschap en bij Naoberkrediet."

 

En sinds kort ben je dus ook actief voor bind!, kun je daar iets meer over vertellen?
"Ik vind het geweldig om nu ook bij te dragen aan een inclusieve arbeidsmarkt in de Achterhoek. Het past goed bij de sterke sociale cohesie van Achterhoek dat we met z’n allen de samenleving vormen en dat we mensen met afstand tot werk integreren in onze regionale economie. Meer mensen met afstand tot werk aan de slag bij Achterhoekse bedrijven en dat samen mogelijk maken door bedrijven onderling te verbinden en van elkaar te laten leren! Het mvo-platform bind! moet zorgen dat deze kruisbestuiving nog sterker plaatsvindt. Dat doen we door best practices van bedrijven te promoten en te delen met anderen. Anderzijds helpen we ondernemers die mensen met afstand tot werk willen inzetten en die zoeken naar een manier om dit goed en efficiënt te organiseren."

 

Hoe zie je de toekomst van bind! voor je?
"De komende tijd gaan we actiever communiceren over best practices, tips en ontwikkelingen rond maatschappelijk verantwoord ondernemen en de Achterhoekse inclusieve arbeidsmarkt. We streven naar een flinke groei van het aantal partners van bind!, zodat het een levendig en inhoudelijk krachtig platform wordt voor elke Achterhoekse ondernemer die aan inclusief ondernemen doet óf hiermee aan de slag wil gaan."

In contact komen met Remko/bind!?
Remko is bereikbaar op 06- 10 55 70 38 of via
remko.ten.brinke@platform-bind.nl.

 

Terug