Nieuwe partner: Asito

14-11-2017

Asito is een duurzaam schoonmaakbedrijf met 50 vestigingen door heel Nederland en 10.000 medewerkers.
De vestiging Asito Achterhoek B.V. heeft zich aangesloten als partner van bind! Vestigingsmanager Fred Klaassen: “Er is nog veel te verbinden tussen werkgevers. Wij helpen anderen graag door over inclusief ondernemen te sparren."

 

Ambitie
Asito ondertekende in juli 2015 het Charter Diversiteit, waarbij grote werkgevers hun ambitie rondom inclusief ondernemen vastlegden. Asito’s doelstelling was om binnen drie jaar van 1.000 mensen de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen of weg te nemen. In mei 2017 werd dit aantal gehaald. Asito roept andere bedrijven op om ook meer inspanningen te doen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen. Daarnaast spoort ze de overheid aan om belemmerende wet- en regelgeving aan te passen.

 

Met de verbinding van Asito Achterhoek B.V. aan bind! zullen zij in de Achterhoek ongetwijfeld een mooie bijdrage gaan leveren aan de kennisdeling over inclusief ondernemen. We zijn trots dat dit sociale bedrijf zich aan bind! wil verbinden.
  
Fred Klaassen, vestigingsmanager Asito Achterhoek B.V. tekent de partnerovereenkomst in bijzijn van Marja Timmermans, accountmanager bind!

Terug