Workshop/bedrijfsbezoek: ‘Inclusief ondernemen bij Mainfreight’

15-05-2018

 

Voor partners en genodigden van bind! organiseren we op dinsdagmiddag 22 mei van 14.30 tot 17.30 uur een workshop/bedrijfsbezoek bij Mainfreight in ’s-Heerenberg.


Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener met locaties in Australië, Nieuw-Zeeland, China, Verenigde Staten en Europa. Mainfreight heeft al jaren een grote groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk in ’s-Heerenberg.

 

Anouk Harbers, Operations Manager van Mainfreight, vertelt over de wijze waarop Mainfreight inclusief onderneemt. Na een welkom en introductie nemen we een kijkje op de afdeling Copack waar circa 70 mensen met een arbeidsbeperking werken. Daarna krijgen we een korte rondleiding over enkele andere afdelingen waar ook mensen werken die zich vanuit de afdeling Copack hebben doorontwikkeld. De bijeenkomst eindigt met een interactief onderdeel waarbij lessons learned, praktische adviezen en aandachtspunten worden uitgewisseld.

Ontvangst is 14.30 uur, start programma 15.00 uur en afsluiting met borrel rond 17.30 uur. Informatie over exacte ontvangstlocatie en parkeermogelijkheid ontvangt u na aanmelding.

Klik hier om u aan te melden.

 

Terug