Partners

 

Partners zijn de leden van platform bind! die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, met de focus op de ‘P’ van People, belangrijk vinden.
Voor de één is MVO nieuw in de organisatie, de ander wil zich graag verder verdiepen of kennis delen.
Iedere werkgever kan zich aanmelden als (premium) partner.

Premium partners zijn toonaangevende regionale werkgevers die het gedachtengoed van bind! actief uitdragen en de stichting van startkapitaal hebben voorzien.

 

Wilt u graag in contact komen met een partner van bind!?
Neem contact op via info@platform-bind.nl of bel projectmanager Remko ten Brinke. Hij is bereikbaar op 06-10 557 038.

 

 

 

Premium partners

SB Post
Elver
De Groenmakers
teamtva!
Stolwijk Kelderman
Rabobank
Hacron Schoon
Hacron Groen
Graafschap College
BW Oost
Wim Bosman Mainfreight
Estinea

Partners

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arriva is een toonaangevende exploitant van personenvervoer, actief in 14 Europese landen. In Nederland is Arriva met circa 6.000 medewerkers actief in de provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Brabant, Overijssel en Zuid-Holland.

 

Asito is een duurzaam schoonmaakbedrijf met 50 vestigingen door heel Nederland en 10.000 medewerkers.

 

Humanitas DMH (Dienstverlening aan Mensen met een Hulpvraag) is een humanistische zorgorganisatie die mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en/of een psychiatrische stoornis ondersteunt op alle leefgebieden.

 

JPR is een advocatenkantoor met ondernemende en gespecialiseerde advocaten vooral werkzaam voor bedrijven in Oost-Nederland in de rol van huisadvocaat of als specialist. JPR Advocaten combineert juridische kennis met de knowhow van diverse marktsectoren en werkterreinen.

 

Jumbo Doetinchem maakt onderdeel uit van de Nederlandse keten van supermarkten van Jumbo Groep Holding B.V. In de vestiging zijn al enige tijd mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk.

 

Mabeon Schoon is een bedrijf uit Doetinchem dat schoonmaak-, conciërge-, assemblage- en inpakwerkzaamheden uitvoert voor bedrijven en instellingen, met name in de Achterhoek.

 

Philadelphia is een landelijke zorginstelling die mensen met een verstandelijke beperking begeleidt en wil dat hun cliënten mede dankzij het werk dat zij doen gelukkig kunnen zijn.

 

Takkenkamp Groep BV  is een van de grootste gespecialiseerde aannemers van Nederland en van oorsprong een echt Achterhoeks familiebedrijf, nu in handen van de derde generatie. De Achterhoekse vestiging van het bedrijf zit in Zelhem.

 

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt.

 

Zozijn is een zorgorganisatie die mensen met een verstandelijke beperking, mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en kinderen & jongeren met een ontwikkelingsprobleem ondersteunt.