Ambassadeurs

Een groep van maximaal 20 organisaties fungeert als afzender of ambassadeur van platform bind!. Zij promoten het platform, stellen hun expertise beschikbaar en delen hun ervaringen over inclusie. Ook dragen zij jaarlijks 1500 euro bij aan het platform, waarmee bind! haar activiteiten kan bekostigen.

De ambassadeurs van bind! bepalen samen met het bestuur de jaaragenda met bijeenkomsten en inhoudelijke thema’s. We zorgen voor duidelijke zichtbaarheid van de ambassadeurs in online en offline uitingen van bind!. Ambassadeurs krijgen als eerste de gelegenheid om bijeenkomsten bij hen ‘in huis’ te organiseren. De volgende organisaties zijn ambassadeur van bind!:

Asito is een duurzaam schoonmaakbedrijf met 50 vestigingen door heel Nederland en 10.000 medewerkers. Inclusief ondernemen is een van de speerpunten van Asito. Zij willen een werkgever zijn waar iedereen zich thuis voelt en zich kan ontwikkelen. 

De Graafschap is een betaald voetbal organisatie. Voetbal is onze core business. Maar De Graafschap is meer dan voetbal. De Graafschap is een club met een sterke regionale inbedding en een economische en maatschappelijke functie.

De Groenmakers is volledig gespecialiseerd in groenonderhoud van uiteenlopende buitenruimtes. Vanuit Doetinchem verzorgen zij het park-, terrein- en grasonderhoud voor een breed scala aan klanten.

Elver is expert in de begeleiding en behandeling van mensen met een zeer ernstig tot zeer licht verstandelijke beperking van alle leeftijden en voor mensen met een complexe zorgvraag. Bij Elver draait alles om hun unieke verhaal. Elk verhaal leidt tot zorg op maat.

Estinea ondersteunt mensen met een beperking in de Achterhoek en Twente. Wij zetten ons in voor hun levensgeluk. Daarbij werken ze vanuit de overtuiging dat iedereen – met steun van anderen – mee kan doen in de samenleving.

Met bijna 10.000 studenten en meer dan 900 medewerkers is het Graafschap College het grootste ROC voor beroepsonderwijs en educatie in de Achterhoek en een deel van de Liemers. Het Graafschap College is volop verbonden met de regio. We zijn een betrouwbare partner in duurzaam en inclusief leren.

Als totaalleverancier van onderdelen, technische services en business solutions zijn we strategisch partner voor bedrijven in de landbouw, tuin- & parkbranche, het grondverzet en de OEM. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur.

Mainfreight is een wereldwijde logistiek dienstverlener die klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossing biedt voor haar klanten.

Philadelphia ondersteunt door heel Nederland mensen met een beperking. Wij willen dat ieder mens mede dankzij ons werk het beste uit zichzelf kan halen. Zich zo ontwikkelen of misschien wel leren werken en een baan vinden.

Actief in uw omgeving, samen met onze klanten en leden. Dat is Rabobank Graafschap. We zijn een coöperatie, hebben geen aandeelhouders, maar leden. Dat maakt ons anders dan andere banken. Als lid denkt u met ons mee. Over ons beleid en over het besteden van onze winst bijvoorbeeld.

Randstad Participatie ondersteunt bedrijven die willen investeren in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn specialist als het gaat om oplossingen voor de Participatiewet, social return, inclusief ondernemerschap en diversiteit.

Rots Bouw is een allround bouwbedrijf met circa 35 medewerkers. We voeren werken uit voor professionele opdrachtgevers en we (ver)bouwen voor particulieren. U vindt onze projecten voornamelijk in Gelderland.

SB Post verzorgt voor verschillende bedrijven, verenigingen, instellingen en gemeentes de verzending van binnenlandse post, buitenlandse post, mailings, aangetekende stukken en pakketten. Door middel van een intensieve opleiding , training en begeleiding worden waar mogelijk hiervoor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ingezet.

Seesing Flex is een intermediair met vestigingen in Doetinchem, ‘s-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem en Wehl. Zij wil de nummer 1 intermediair zijn voor banen in de Achterhoek, Twente en Stedendriehoek. Seesing Flex is er ook voor werkzoekenden voor wie werk wat minder makkelijk en vanzelfsprekend is.

Sius biedt zorg en ondersteuning in de regio Oost-Gelderland. Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Je kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld jeugdzorg, wonen met ondersteuning, begeleiding bij werk en zorgadvies en behandeling.

Stichting Stadskamer is een voorliggende voorziening voor (arbeidsmatige) dagbesteding. Een herkenbare voordeur waar je binnenstapt en kennismaakt met alles wat de Stadskamer doet en waar ze voor staat. Burgers en organisaties ontmoeten elkaar en geven mensen de kans zich te ontwikkelen en mee te doen.

Stolwijk Kelderman is in de basis gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit, echter niet in de zin van hoe een traditioneel accountantskantoor opereert. Via een vertrouwde adviseur krijgt u via Stolwijk Kelderman toegang tot een groot netwerk van specialisten op het gebied van bedrijfsadvies in de breedste zin.

Ubbink werkt aan oplossingen voor energie efficiency en een gezond binnenklimaat voor gebouwen, met de klant als uitgangspunt. Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Met zusterbedrijf Centrotherm vormen we de Ubbink-Centrotherm Group.

Werkgeversservicepunt Achterhoek (WSP) biedt u een groot en divers aanbod van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk aan jongeren die moeite hebben een baan te vinden, mensen met een beperking of ervaren 50-plussers. Onze kandidaten hebben één ding gemeen, ze zijn enorm gemotiveerd om aan de slag te gaan.

Zozijn is een professionele dienstverlener voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een beperking. Met onze liefdevolle en vakkundige begeleiding en ondersteuning nemen mensen met een beperking zoveel mogelijk deel aan de samenleving en ontwikkelen zij zich.