Koffie-inclusief-Achterhoek

Achterhoekse week van inclusie – 20 t/m 24 juni

Verschillende Achterhoekse inclusieve werkgevers zetten graag een kopje koffie of thee voor je. Daarbij vertellen ze je meteen hoe ze mensen met een arbeidsbeperking succesvol in hun organisatie aan het werk hebben. Deze werkgevers hebben zo minder last van personeelstekorten, krijgen eerder opdrachten met MVO-verplichtingen én maken de wereld een stukje mooier. Dat spreekt jou vast ook aan, toch?

Hieronder vind je de inclusieve werkgevers die hun deuren openen voor collega-werkgevers in de week van Koffie-Inclusief-Achterhoek van 20 t/m 24 juni. Geef maar bij wie jij als ‘koffiedrinker’ graag langskomt om te proeven, kijken en luisteren. Je mag gerust meerdere koffie-inclusief-uurtjes bezoeken.

De Graafschap & Elver
Datum: 21 juni
Tijd: 09.00 uur
Locatie: Lijsterbeslaan 101-A, Doetinchem
Onderwerp: Jarenlange samenwerking van Elver en De Graafschap rond stadion- en veldbeheer bij De Vijverberg

De Groenmakers
Datum: 21 juni 2022
Tijd: 10.00 uur
Locatie: Ambachtstraat 15, Doetinchem
Onderwerp: Met 60% SROI succesvol zijn in een prijsvechtersmarkt; Hoe laat je mensen met een arbeidsbeperking goed functioneren in je bedrijf.

Meesterwerk & Seesing flex
Datum: 21 juni
Tijd: 15.00-16.00 uur
Locatie: Industriepark 1a in Zelhem
Onderwerp: Kennismaking met Meesterwerk werkprojecten en bevordering in- en uitstroom kandidaten in samenwerking met Seesing flex.

Asito
Datum: 22 juni
Tijd: 9.00 uur
Locatie: Gemeentehuis Winterswijk – Stationsstraat 25
Onderwerp: Op deze grote schoonmaaklocatie laten ze graag zien dat je als bedrijf én samenleving baat hebt bij inclusief ondernemen.

Kramp, Randstad Participatie en Fijnder 
Datum: 22 juni
Tijd: 10.30-12.00 uur
Locatie: Kramp, Breukelaarweg 33 in Varsseveld (Lundia-hal)
Onderwerp: Over instroom, begeleiding en uitstroom van kandidaten naar werk. Samenwerking tussen Kramp, Fijnder en Randstad Participatie zorgt voor mooie kansen voor de participatiedoelgroep bij Kramp.

Hof van Eckberge
Datum: 22 juni
Tijd: 15.00-16.30 uur
Locatie: Lintveldseweg 1a in Eibergen
Onderwerp: Eigenaar Maarten Reimes vertelt hoe hun belevingspark, dierentuin én restaurant supertoegankelijk en inclusief zijn voor zowel medewerkers als bezoekers.

Het Blok Lichtenvoorde
Datum: 22 juni
Tijd: 15.00 uur
Locatie: Markt 2 in Lichtenvoorde
Onderwerp: Over het streven naar een samenleving waarin niemand meer wordt uitgesloten. Door het inzetten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de horeca en detailhandel en hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

LBHbox & EMkwadraad
Datum: 22 juni
Tijd: 15.00 uur
Locatie: Riezenweg 9a in Ulft
Onderwerp: We laten zien hoe we mensen met een arbeidsbeperking uitdagen voor elektromontage (kabelbomen en bedraden van schakelkasten).

Estinea
Datum: 23 juni
Tijd: 10.00 uur
Locatie: WAGU – Industrieweg 4a in Ulft
Onderwerp: In de vorm van dagbesteding werken mensen aan fantastische projecten voor opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld op de houtafdeling waar o.a. Nathals-kratjes, dienbladen en nestkastjes worden gemaakt.

Coffee Fresh Westhoff
Datum: 23 juni
Tijd: 11.00 uur
Locatie: Rijksweg 20a in Drempt
Onderwerp: Henk-Jan Westhoff vertelt over hoe ze al jarenlang inclusief werkgever zijn, reeds voordat de term social return werd geïntroduceerd. “Ondernemen is meer dan financiële winst boeken.

Matz Social
Datum: 24 juni
Tijd: 10.00 uur
Locatie: Hanzeweg 20 in Deventer
Onderwerp: Ieder mens verdient een eerlijke kans op een welverdiend inkomen. Matz Social maakt dit mogelijk. We zijn de spin in ’t web voor werkgevers, werkzoekenden, hulpinstanties en overheden.

Camping de Meibeek
Datum: 24 juni
Tijd: 14.00 uur
Locatie: Bekkenwal 2 in Ruurlo
Onderwerp: Eigenaren Jan en Dieneke Bosky vertellen graag over het succesvol werken met mensen met een arbeidsbeperking op hun recreatiebedrijf.

Initiatief van:

unieke-achterhoekers