Kennis- en inspiratiefestival Achterhoek Inclusief op 22 maart gaat niet door

Het geplande kennis- en inspiratiefestival Achterhoek Inclusief op 22 maart gaat NIET door. Vanwege te weinig aanmeldingen hebben we helaas moeten besluiten om deze middag bij Hof van Eckberge in Eibergen te annuleren.

De middag was bedoeld om kennis en ervaringen te delen en inspiratie op te doen op het gebied van inclusief werkgeverschap. Het programma – bestaande uit een gastspreker, twee workshoprondes met acht verschillende workshops en volop ruimte om met elkaar in gesprek te gaan – was met enthousiasme en betrokkenheid van velen opgezet en uitgewerkt.

Primaire voorwaarde blijft echter dat er voldoende aanmeldingen zijn zodat aanwezigen deze kennis en inspiratie kunnen ophalen én delen. Helaas bleef het aantal aanmeldingen achter bij onze verwachtingen en hebben we moeten besluiten de middag te annuleren.

We waarderen de interesse van alle betrokken bedrijven en organisaties die workshops wilden geven en van hen die zich wel aangemeld hebben om (meer) werk te maken van inclusief ondernemen. Als platform bind! blijven we dan ook bezig met het delen van mooie voorbeelden van en waardevolle kennis rondom inclusief ondernemen. Wil je hiervan automatisch op de hoogte blijven? Word dan (gratis) lid en ontvang onze nieuwsbrief en/of volg onze pagina op LinkedIn.

Daarnaast willen we je wijzen op het WerkgeversCongres van WerkgeversServicepunt Achterhoek dat op donderdag 13 april in Schouwburg Amphion in Doetinchem plaats vindt. Dit WerkgeversCongres start om 12:00 uur met een WerkgeversLunch, gevold door een middag met bijdragen van Prinses Laurentien van Oranje-Nassau (oprichter Missing Chapter Foundation), Thijs Swinkels (oprichter van Brownies&downieS) en professor Fred Zijlstra (hoogleraar Arbeids- en Organisatie psychologie bij Maastricht University). Dit congres vormt mogelijk een mooi en goed alternatief om kennis en inspiratie op te doen op het gebied van inclusief ondernemen.

Kennisbank/toolkit

Social return waardering volgens bouwblokken:
http://www.socialreturningelderland.nl/images/bouwblokken-2019.pdf

HARRIE-training interne jobcoaching:
https://www.ikbenharrie.nl

Op naar de 100.000 banen:
https://www.opnaarde100000.nl