Move2Social Achterhoek van start in juni 2021

In juni dit jaar start de eerste editie Move2Social Achterhoek. Ben jij een ondernemer die maatschappelijke impact maakt, maar kan je hier nog wel hulp bij gebruiken? Dan kan Move2Social Achterhoek voor jou de oplossing zijn. Startende maatschappelijk ondernemers of gevestigde maatschappelijk ondernemingen worden door Move2Social Achterhoek ondersteund, met als doel om hun maatschappelijke bedrijfsidee een vliegende start te geven of om hun bestaande onderneming duurzaam te laten groeien. Ondernemers kunnen zich tot 1 mei 2021 inschrijven om kans te maken voor deelname aan het programma.

Wat is Move2Social?

Move2Social is versnellingsprogramma voor sociaal ondernemers, waarmee je jouw onderneming een boost kunt geven. Je krijgt acht workshopdagen aangeboden, waarin je aan de hand van het Social Business Model Canvas van KplusV steeds een ander onderdeel van jouw bedrijf onder de loep neemt. Van financiën tot marketing, en van HR tot het meten van impact.

Criteria voor deelname:

  • Jouw onderneming is gevestigd of zal zich vestigen in de regio Achterhoek (gemeente Doetinchem, Oude IJsselstreek, Aalten, Bronckhorst, Berkelland, Oost Gelre of Winterswijk).
  • In jouw onderneming staat maatschappelijke impact voorop.
  • Jouw onderneming bevindt zich in de startfase of bestaat enkele jaren.
  • Je genereert reeds inkomsten uit de markt (of staat op het punt de markt te betreden) en investeert (een deel van) de winst in je onderneming.
  • Je neemt zelf deel aan het programma en woont alle sessies bij. Een programmadag duurt van 9 tot 5.

Kijk voor meer info en aanmeldmogelijkheid op move2social.nl/achterhoek

 

 

 

Kennisbank/toolkit

Social return waardering volgens bouwblokken:
http://www.socialreturningelderland.nl/images/bouwblokken-2019.pdf

HARRIE-training interne jobcoaching:
https://www.ikbenharrie.nl

Op naar de 100.000 banen:
https://www.opnaarde100000.nl