Uitnodiging digitale talkshow Tweede Kamerleden over Banenafspraak – 30 juni

De Banenafspraak, de doelstelling om 125.0000 nieuwe banen te realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking, is halverwege haar looptijd. Via een digitale talkshow op woensdag 30 juni, vanaf 16.00 uur, willen ‘Op naar de 100.000 banen’ en ‘Op naar de 25.000 banen’ daarbij stilstaan en de toekomst van de inclusieve arbeidsmarkt bespreken met deTweede Kamerleden Daan de Kort (VVD), René Peters (CDA) en Gijs van Dijk (PvdA).

Al sinds 2015 maakt de gezamenlijke inspanning van werkgevers, overheden en werkzoekenden de Banenafspraak tot een succes. Inmiddels zijn we ruim 6 jaar onderweg, zijn er parlementaire verkiezingen geweest en zitten we (hopelijk) in de laatste fase van de coronacrisis.

Tijdens de digitale talkshow gaat Aart van der Gaag in gesprek met de Kamerleden over de vragen: hoe maken we de arbeidsmarkt inclusiever, welke gevolgen zal de coronacrisis hebben en wat mogen we verwachten van de verschillende partijen op het gebied van de Banenafspraak?

Het gesprek zal onder leiding staan van Martine Schuijer, directeur van de Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! We nodigen inclusieve werkgevers, (overheids-)projectleiders, arbeidsmarktprofessionals en bemiddelaars van harte uit om live mee te kijken en (via de chat) mee te praten.

Aanmelden kan via deze link  (Na aanmelding ontvangt u een e-mail met een link om de talkshow te kunnen volgen)

image002.pngimage001.jpg

Kennisbank/toolkit

Social return waardering volgens bouwblokken:
http://www.socialreturningelderland.nl/images/bouwblokken-2019.pdf

HARRIE-training interne jobcoaching:
https://www.ikbenharrie.nl

Op naar de 100.000 banen:
https://www.opnaarde100000.nl